Firma Remex D.O.O. osnovana je 1992 godine sa prvenstvenom djelatnošću prodaje filtera, rezervnih dijelova za rudarske i građevinske mašine, te tešku mehanizaciju. Remex je od početka 2007. godine preuzeo zastupništvo automobilskih brandova Ford i Mazda.

 

Osnovna djelatnost tvrtke REMEX je generalno zastupništvo za prodaju i servis vozila marke FORD, KIA i MAZDA za područje TK i ovlašteni servis za vozila marke FIAT.
Krajem 2015. godine Remex je postao zastupnik vozila Kia. Nakon prve uspješne godine Remex je nagrađen kao najuspješniji prodavač u ovlaštenoj mreži u BiH. Remex je također jedina auto kuća na prostoru bivše Jugoslavije koja ima automobilski salon po Fordovim standardima.

Vrata REMEX-a su uvijek širom otvorena za sve potencijalne kupce kojima je potreban automobil i poslovne saradnike koji žele uspješnu i plodnu saradnju. Remex posjeduje bogatu ponudu novih i rabljenih vozila i iskusan savjetodavni tim koji klijentima i kupcima pomaže pronaći najpovoljnije uslove kupovine koji postoje na tržištu.
Tvrtka Remex, uz stručnu procjenu, nudi i mogućnost zamjene klijentovog vozila po principu “staro za novo”.
Povijest firme pokazuje dugogodišnju saradnju sa mnogobrojnim respektabilnim firmama poput SP FILTER, MINEQUIP, LUBER-FINER, FORD, MAZDA, CUMMINGS Inc., HENGEST GmbH&Co, REPSOL i VOLVO.

Neprekidan progres novih tehnologija i alata (u servisu) te novih automobilskih tehnologija i prodajnih pristupa (u prodaji) svakako traže stalna ulaganja u opremljenost objekta ali i u obrazovanje prodajno-servisnog kadra. Sve te zadatke, prema visokim standardima brandova koje zastupaju, iz godine u godinu uspješno obavljaju djelatnici i uprava firme Remex. Kompanija Remex je u posljednjih šest mjeseci u razvoj i edukaciju svojih uposlenika izdvojila oko 30.000 KM.
Remex je u skladu sa potražnjom savremenog kupca otvorio i novi prodajno-servisni centar koji u potpunosti odgovara svim zahtjevima modernog poslovanja u ovoj branši.

Remex D.O.O garantira kvalitet usluga zahvaljujući dugogodišnjoj poslovnoj tradiciji, dragocjenom iskustvu i kontinuiranoj obuci kadra, te svakako namjerava da to čini i u budućnosti.

Misija je nastaviti poslovnu saradnju sa automobilskim markama čije interese REMEX trenutno zastupa, te održati i opravdati status jedne od vodećih auto kuća u regiji.
Vizija tvrtke REMEX je ulagati u edukaciju i razvoj uposlenih, i učiniti sve kako bi klijenti ove tvrtke bili u potpunosti zadovoljeni.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

08-17

Utorak

08-17

Srijeda

08-17

Četvrtak

08-17

Petak

08-17

Subota

08-15

Nedjelja

-

Adresa

Adresa:

Husinskih rudara 351, Tuzla 75000

GPS:

44.52431665730315, 18.626173014584538

Telefon:
Kontaktirajte menadžment
Plan My Route
Direktor / Predsjednik uprave:

Amel Smajlović