Radijus: Isključi
Radijus:
km Set radius for geolocation
Pretraga

 

Poštovani,

Naš cilj je ponovno brendirati Bosnu i Hercegovinu u zemlju proizvodnje, oživjeti njenu reputaciju kvalitetne radne snage, kvalitetnih proizvoda i kompanija koje imaju povjerenje stranih tržišta. Mi iskorištavamo geografski jedinstvenu poziciju BiH u odnosu na dosadašnje zemlje proizvodnje, a globalni internet marketing kao nikada do sada nam pruža mogućnost da budemo glasniji od pojedinačnih pokušaja međunarodne promocije.

Ujedinjeni kao MadeInBiH.org mreža, mi se globalno promovišemo i ciljano privlačimo zainteresovane partnere da svoje povjerenje daju nama i jedni drugima. Naša platforma teži da proizvede efekat mreže, tj. fenomena da članstvo u njoj čini svaku članicu vrijednijom. Što je grupa veća i članstvo vrijedi više.

Upravni odbor platforme ekskluzivno odabire samo najbolje kompanije čiji proizvodi i usluge imaju priznate standarde i certifikate. MadeInBiH.org mreža nikada neće imati više od hiljadu članica, a odabir članova se vrši isključivo po zvaničnim rezultatima i kvalitetu proizvoda ili usluga. MadeInBiH.org funkcioniše na skoro svim svjetskim jezicima…

Naš cilj je prepoznati i pozvati nove investitore, kupce i partnere, ali i dati mogućnost prezentacije novih proizvoda ili usluga na svjetskom tržištu. Mendažeri koji odlučuju u svojim kompanijama su članovi ekskluzivnog VIP kluba kao socijalne mreže gdje mogu komunicirati sa drugim menadžerima i biti dio share ekonomije. Danas ovako mi osnažujemo i vezu realnog i javnog sektora tražeći da javna uprava, školstvo i zakonodavstvo sinergijski budu dio razvoja BiH.

Markici MadeInBiH mi vraćamo povjerenje sa savremenim logotipom primjenjivim za sve proizvode i sve potrebe.

S poštovanjem,

Zlatko Berbić, direktor Made in BiH