Euro-Galant proizvodi kofere, muške i ženske torbe i slični proizvode, sedlarske i kožarske proizvode, sitnu galanteriju i modne dodatke, ženske i muške kaiševe, ženske i muške novčanike, konobarske novčanike, ženske i muške nesesere, stolne mape i planere.


 

Osnovna djelatnost tvrtke Euro-Galant je proizvodnja kožne galanterije, i to:

  • Poslovne kožne galanterije
  • Namjenske kožne galanterije

Proizvodi kompanije se odlikuju besprijekornom kakvoćom i stiliziranim izgledom specifično dizajniranim za modernu ženu i modernog muškarca. Euro-Galant proizvodi kofere, muške i ženske torbe i slični proizvode, sedlarske i kožarske proizvode, sitnu galanteriju i modne dodatke, ženske i muške kaiševe, ženske i muške novčanike, konobarske novčanike, ženske i muške nesesere, stolne mape i planere.

Svi proizvodi kompanije Euro-Galant su rađeni od najkvalitetnije kože, najodabranijih i najvrsnijih materijala, i u bojama po želji kupca. Firma Euro Galant d.o.o. osnovana je 1997. godine i trenutno zapošljava 120 radnika. U savremenom poslovnom svijetu i u skladu sa trenutnim uvjetima na tržištu, Euro-Galant je vidio šansu za razvoj i uspješan poslovni rast kroz produkciju proizvoda čiji će kvalitet biti neosporan, proizvoda koji su istovremeno neophodni, ali i koji su postali neodvojivi dio izgleda sofisticiranog, savremenog muškarca i savremene žene. To je i razlog zašto se firma opredijelila za proizvodnju kožne galanterije koja prati modne trendove i najveće standarde izdržljivosti i kvalitete. Kompanija ima savremenu tehnologiju kožne obrade i proizvodnje, iskusne i educirane uposlenike, i produktivnu organizaciju rada, tako da može zadovoljiti sve potrebe klijenata i kupaca.
Tvrtka također posjeduje i vlastiti studio-modelarnicu u kojem se izrađuju originalni modni dodaci, kao i proizvodi po dizajnu i željama kupaca. Od ukupne proizvodnje, Euro-Galant 98% proizvoda izvozi na tržište Švicarske, Njemačke, Italije i Slovenije. Tvrtka je otvorena za saradnju i sa ostalim evropskim zemljama.

Misija kompanije Euro-Galant je ostati prepoznatljiv brand na tržištu kožne galanterije, odnosno proizvodnje najkvalitetnijih torba od kože i drugih modnih dodataka.

Vizija kompanije Euro-Galant je proširiti proizvodnu liniju sa novim proizvodima elegantnog i suvremenog dizajna, te u budućnosti plasirati proizvode od kože na nova tržišta i učvrstiti saradnju sa postojećim partnerima i klijentima.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

-

Utorak

-

Srijeda

-

Četvrtak

-

Petak

-

Subota

-

Nedjelja

-

Adresa

Adresa:

Branilaca grada b.b., Gračanica

GPS:

44.687137719695, 18.296834707326

Telefon:
Plan My Route
Direktor / Predsjednik uprave:

Senaid Smajlović