Terrasit Insulation (Fragmat Izolirka d.o.o. Gračanica) je tvrtka čija je uspješna priča započela 2000. godine. S razvojem novih programa i novih tehnologija izgradili su uspješne i prepoznatljive proizvode na području toplinskih izolacija, podnog grijanja i ambalaže.
 
 

Osnovne djelatnosti kompanije Terrasit Insulation su proizvodnja plastičnih masa, hidroizolacionih i termoizolacionih materijala, proizvodnja fasadnih komponenti i distribucija izolacionog materijala. Kompanija uspješno sarađuje sa domaćim i stranim strateškim kupcima, poslovnim saradnicima i klijentima. S kupcima su tokom niza godina izgradili dugoročni partnerski odnos, koji se temelji na osiguravanju cjelovite opskrbe i stalnog praćenja njihovih potreba i potreba tržišta.
Zajedno sa svojim partnerima kompanija Terrasit Insulation neprestano pronalazi cjelovita rješenja na tržištu i industriji izolacija, kako bi u potpunosti zadovoljila potrebe kupaca.

Zaposleni u kompaniji s entuzijazmom i ponosom predstavljaju Terrasit Insulation, približavajući proizvode kupcima i njihovim potrebama. Proizvodi kompanije osiguravaju stalnost kvalitete u skladu sa svim važećim propisima. Kupci uvijek mogu očekivati korisne savjete osoblja, širok asortiman proizvoda, ljubazno i uvijek dostupno prodajno osoblje, te fleksibilnu logistiku.

Terrasit nudi široki spektar kvalitetnih proizvoda:

  • Termoizolacije u građevinarstvu
  • Hidroizolacije
  • EPS (ekspandirani samougasivi polistiren)  ambalaža
  • Fasadni sistem Demit

Prednosti EPS-a su: jednostavna ugradnja, jednostavnost obrade, otpornost na vodu, odlična toplinska i akustička izolacija, ekološki prihvatljive ploče, zaštita od ekstremne hladnoće, topline i vlage, i dug životni vijek.
Želja za ugodnijim i racionalnijim načinom življenja rezultirala je i sve većom primjenom toplinske izolacije u građevinarstvu, kako stambenih tako i javnih, te industrijskih objekata.
Tvrtka Terrasit Insulation je u skladu sa ovim potrebama tržišta proizvela najkvalitetnije izolacione proizvode za krovove, fasade, stropove, zidove, temelje, pregradne zidove, te izolaciju za podno i zidno grijanje.

Misija tvrtke je ostati u vrhu proizvođača izolacionih materijala, ulagati u ekološku proizvodnju vlastitih brandova, i tako potvrditi visoki kvalitet i praktičnost širokog kataloga proizvoda.

Vizija kompanije je ostati vodeći ponudilac proizvodnog programa toplinskih izolacija, podnog grijanja i ambalaže na tržištima srednje i jugoistočne Evrope.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

07-15

Utorak

07-15

Srijeda

07-15

Četvrtak

07-15

Petak

07-15

Subota

07-15

Nedjelja

-

Adresa

Adresa:

Branilaca grada b.b., Industrijska zona, Gračanica

GPS:

44.689975800623, 18.295953987585

Telefon:
Kontaktirajte menadžment
Plan My Route
Direktor / Predsjednik uprave:

Tukić Osman