Poziv za učešće na „Svjetskom forumu za razvoj izvoza“ i B2B susretima

Poziv za učešće na „Svjetskom forumu za razvoj izvoza“ i B2B susretima
Dešavanja

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da će se u organizaciji Međunarodnog trgovinskog centra (International Trade Centre – ITC), institucije Organizacije ujedinjenih nacija (OUN), uz podršku Ministarstva vanjskih poslova i spoljne trgovine Mađarske, 25 i. 26. oktobra 2017. godine u Budimpešti održati „Svjetski forum za razvoj izvoza“ (World Export Development Forum).

U okviru događaja, 24. i 25. oktobra bit će organizirani B2B (biznis-to-biznis) susreti za privrednike koji posluju u sljedećim oblastima:

• poljoprivredne tehnologije za ratarstvo i proizvodnju uljarica,
• ratarstvo,
• proizvodnja uljarica.

B2B događaj će okupiti poljoprivrednike, proizvođače, trgovce na veliko i malo, izvoznike, uvoznike i investitore iz cijelog svijeta, koji su zainteresovani za prodaju, kupovinu ili ulaganje u poljoprivredne tehnologije ili proizvode. Učešće na B2B susretima je besplatno, a sve kompanije će imati priliku da se sastanu sa novim potencijalnim poslovnim partnerima, da ispitaju nove oblasti saradnje, kao i da prisustvuju praktičnim sesijama Foruma.

Dodatne informacije dostupne su u priloženim dokumentima i na linku http://www.intracen.org/WEDF-2017-Business-to-Business-meetings-24-and-25-October-2017.

Pozivno pismo 
Program
Informacije za učesnike
Obrazac za registraciju

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa