Poziv za učešće na seminaru „Kreativno upravljanje promjenama u poslovanju sa EU kompanijama – društvena odgovornost preduzeća“

Poziv za učešće na seminaru „Kreativno upravljanje promjenama u poslovanju sa EU kompanijama – društvena odgovornost preduzeća“
Dešavanja

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u suradnji i uz podršku Predstavništva fondacije Konrad Adenauer u BiH i Privredne komore Unsko-sanskog kantona organizira seminar na temu „Kreativno upravljanje promjenama u poslovanju sa EU kompanijama – društvena odgovornost preduzeća“.

Seminar će se održati 25.07.2017. godine u prostorijama Privredne komore Unsko-sanskog kantona u Bihaću ( Maršala Tita b.b.) sa početkom u 10:00 sati. Seminar je besplatan za sve zainteresirane kandidate koji blagovremeno dostave popunjen prijavni obrazac.

Organizaciju seminara su podržali Udruženje Bosanska Krajina i Razvojna agencija Unsko-sanskog kantona.

Cilj seminara je upoznati polaznike sa društveno odgovornim poslovanjem sa socijalnog aspekta, aspekta zdravlja i bezbijednosti radnika, zaštite životne sredine, etičkog poslovanja i etičkog oglašavanja. Prema istraživanju o društveno odgovornom poslovanju u BiH od prije nekoliko godina, gotovo 90 odsto ispitanika je istaklo da su kompanije u BiH okupirane drugim prioritetima i da će trebati mnogo vremena da društveno odgovorno poslovanje zauzme značajno mjesto u BiH. Ipak, određeni broj kompanija iz BiH u svojim strateškim dokumentima imaju zacrtano i društveno odgovorno poslovanje sa planiranim budžetom.

Predavač na seminaru „Kreativno upravljanje promjenama u poslovanju sa EU kompanijama – društvena odgovornost preduzeća“ je prof.dr. Kasim Tatić, Ekonomski fakultet u Sarajevu.

Za učešće na seminaru potrebno je poslati popunjen prijavni obrazac (prilog) na e-mail adresu edukacija@komorabih.ba ili putem fax-a na broj +387 33 566 205. Broj mjesta je ograničen zbog čega se preporučuje blagovremena prijava. Krajnji rok za dostavljanje prijava je ponedjeljak, 24.07.2017. godine do 12:00 sati.

Sve dodatne informacije u vezi sa seminarom možete dobiti pozivom na broj telefona 033/566-204. Kontakt osoba je g. Mirza Konjo, stručni saradnik za edukaciju u Sektoru za edukaciju VTK/STK BiH.

Poziv
Program
Prijava

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa