Poziv za učešće na poslovnim susretima “MEET4BUSINESS ” Agra

Poziv za učešće na poslovnim susretima “MEET4BUSINESS ” Agra
Dešavanja

Mariborska razvojna agencija i Evropska poduzetnička mreža, u suorganizaciji sa Vanjskotrgovinskom/Spoljnotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine (kao koordinatorom EEN Mreže FBiH), organizuje poslovne susrete pod nazivom “MEET4BUSINESS ” Agra 2017.

Poslovni susreti će se održati 29. augusta 2017 godine u Gornjoj Radgoni (Slovenija), u okviru 55. međunarodnog poljoprivrednog sajma i sajma hrane AGRA 2017 .

Sajam AGRA, koji postoji više od 50 godina, najveći je poslovni i profesionalni događaj takve vrste u Sloveniji i široj regiji. Na sajmu učestvuje više od 1700 izlagača iz 30 različitih zemalja.

Tematski fokus:

– Prehrambena industrija,
– Poljoprivreda i poljoprivredne mašine,
– Održivi turizam i
– Šumarstvo.

Poslovni susreti imaju za cilj pokretanje poslovne i tehnološke suradnje nudeći prijavljenim kompanijama mogućnost održavanja unaprijed dogovorenih 20-minutnih sastanaka. Osnova za odabir sastanaka je online katalog koji sadrži profile svih učesnika.

Rokovi:

– 22. august 2017. godine: Krajnji rok za prijavu (prijavite se i kreirajte svoj profil saradnje)
– 24. augusta 2017. godine: Izaberite zanimljive profile i rezervišite B2B sastanke
– 29. augusta 2017. godine: Poslovni susreti “Meet4Business“ Agra 2017

Učešće na poslovnim susretima je besplatno.

Napomena: Ne dolazak na poslovne susrete bez prethodnog otkazivanja naplaćuje se 50 EUR .

Sve informacije o b2b susretima, uključujući registraciju, on- line dogovaranje sastanaka, dostupne su na zvaničnoj web stranici: http://meet4businessagra2017.talkb2b.net/.

Za eventualna pitanja, kontakt osoba u Vanjskotrgovinskoj/Spoljnotrgovinskoj komori BiH je Mersiha Selmanović (e-mail: mersiha.selmanovic@komorabih.ba; tel: 033 566 242).

Brochure AGRA 2017  
Invitation meet4business

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa