NLB Banka nagrađuje klijente za korištenje NLB Visa kartica! Nagradna igra traje od 15.8. do 13.9.

NLB Banka nagrađuje klijente za korištenje NLB Visa kartica!  Nagradna igra traje od 15.8. do 13.9.
Novosti

Sarajevo, 14.08.2017. – NLB Banka je i ovog ljeta pripremila iznenađenje za svoje klijente, te u saradnji s Visom organizuje atraktivnu nagradnu igru pod nazivom „NLB Visa kartice će Vam uljepšati ljeto“. Svi klijenti Banke koji u periodu od 15.08 – 13.09.2017. izvrše najmanje 5 kupovina NLB Visa karticom u ukupnom iznosu od 20 KM i više, mogu osvojiti čarobno putovanje u Toskanu za dvije osobe, te još 66 drugih nagrada.

„Organizacijom nagradne igre, NLB Banka nastoji dodatno unaprijediti saradnju sa svojim klijentima i nagraditi njihovo povjerenje. Plaćanje karticama omogućava jednostavnost upravljanja novcem, kupovinu proizvoda i usluga bez naknada, te sigurnost kupovine. Sve su to prednosti koje nam omogućava kartično poslovanje, uz mogućnost osvajanja zaista vrijednih nagrada“, izjavila je Lidija Žigić, direktor NLB Banke.

Izvlačenje sretnih dobitnika obaviće se 29.09.2017. u prostorijama NLB Banke d.d., Sarajevo, a dobitnici će biti izvučeni automatski, slučajnim kompjuterskim odabirom. Rezultati nagradne igre biće objavljeni u jednim dnevnim novinama na području Federacije Bosne i Hercegovine, i na web stranici Banke www.nlb.ba

NLB Visa kartice će Vam uljepšati ljeto!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa