Urban BiH je vodeći isporučilac mašina za izradu PVC i aluminijske stolarije na tržištu Bosne i Hercegovine, uključujući mašine za obradu kompozitnih panela, mašine i opremu za staklo, kompresore i opremu za komprimirani zrak, alat i sitni pribor, rabljene mašine za rezanje i obradu profila, varenje, čišćenje i montažu okova.
 

Uz isporuku mašina, kompanija nudi i profesionalnu instalaciju opreme, kompletan servis u garantnom i vangarantnom roku, opskrbu rezervnim dijelovima te druge vidove podrške.

Na tržištu Bosne i Hercegovine kompanija Urban BiH je prisutna još od 1999. godine.

Proteklih godina Urban BiH je uspostavio saradnju i sa drugim renomiranim proizvođačima mašina i opreme za proizvodnju PVC i aluminijskih vrata i prozora, tako da je ponuda kompanije svakim danom bila sve veća, zbog čega Urban BiH danas može zadovoljiti i najzahtjevnije klijente.

Pored brandova URBAN i RAPID, tu su još THORWESTEN, TEKNA, PERTICI, FUX, AGRE Kompressoren, WEMARO, BOTTERO, EMAR, a odnedavno MUYEN B.V. – proizvođač opreme za staklarstvo, kao i FLOW – proizvođač waterjet mašina za rezanje vodenim mlazom.

Urban BiH je u mogućnosti ponuditi pojedinačne mašine namijenjene proizvodnim pogonima malog kapaciteta kao i potpuno automatizirane linije za proizvodne pogone srednjih i velikih kapaciteta. CAD softversko projektovanje kao i kompetentno savjetovanje pri odabiru opreme sastavni su dio ponude kompanije Urban BiH.

Da bi kompanija ostvarila svoju viziju i svoje poslovne planove, menadžment i uposlenici Urban BiH poštuju integritet i osobine svakog pojedinca, jednako su im važni svi proizvodi i sve usluge, i što je najvažnija, kompanija uvijek teži da bude poslovni oslonac svojim partnerima i klijentima. Urban BiH poštuje i slijedi poznatu devizu Roberta Boscha “I would rather lose money than trust”, što u prijevodu znači “Radije bih izgubio novac nego povjerenje”.

Efikasnost i efektivnost kompanije su među ključnim  faktorima podrške partnerima i klijentima URBAN BiH. Usmjerenost prema partnerima i klijentima znači razvijanje njihovog povjerenja, što kompanija postiže proaktivnim poslovnim pristupom, predviđanjem potreba klijenta i pružanjem rješenja prije no što ih klijenti i zatraže.

Urban BiH podstiče i cijeni otvorenu komunikaciju. Kompanija Urban BiH ispunjava sva svoja obećanja, kako prema partnerima tako i prema klijentima. Izvršava preuzete obaveze te dovršava svoj posao do kraja, ne očekujući da ga umjesto njih obavi neko drugi, uočavajući i rješavajući sve probleme koje je potrebno riješiti, čak i one na koje nije skrenuta pažnja.

Bez inovacije nema napretka. Urban BiH vjeruje u to da se napredak u bilo čemu može postići samo inovativnim razmišljanjima i težnji za boljim, efektivnijim i efikasnijim rješenjima.

Pronalazeći nove načine zadovoljavanja potreba svojih klijenata, učenjem i inovativnošću Urban BiH stvara nove, dodatne vrijednosti.

Misija firme URBAN BiH je pružanje vrhunske usluge i odgovora na sve zahtjeve klijenata, stalno usavršavanje vlastitog kadra poboljšanjem organizacije, te primjena svih principa kvalitetnog poslovanja.

Vizija firme URBAN BiH je ostvariti i održati lidersku poziciju u profesionalnim rješenjima za proizvođače PVC i aluminijske stolarije.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

-

Utorak

-

Srijeda

-

Četvrtak

-

Petak

-

Subota

-

Nedjelja

-

Adresa

Adresa:

Brijesnica Mala bb, 74206 Doboj Istok

GPS:

44.715137, 18.229077

Telefon:
Plan My Route
Direktor / Predsjednik uprave:

Samir Hadžić