Umel Dalekovodmontaža je kompanija koja teži da bude prepoznatljiva kao pouzdan partner sa ugledom. U kompaniji također žele raditi na obnovljivim izvorima energije (solarne ploče, vjetroelektrane itd.), zbog sveprisutne brige o zaštiti okoliša i održivom razvoju.

 

Osnovne djelatnosti preduzeća Umel Dalekovodmontaža Tuzla odnose se na projektovanje, proizvodnju, izgradnju dalekovoda, podzemnih kabl vodova i transformatorskih stanica, kao i telekomunikacijskih projekata po sistemu „ključ u ruke“.

Umel Dalekovodmontaža obavlja sva potrebna mjerenja i ispitivanja na elektroenergetskim objektima svih namjena kao i na telekomunikacijskim objektima uz izdavanje potrebne dokumentacije i uz to vrši puštanje navedenih objekata u pogon.

Umel Dalekovodmontaža D.O.O. Tuzla posjeduje u svom sastavu kompletne ljudske resurse kao i mehanizaciju, opremu i alat za izgradnju (građevinske, montažne i elektro montažne radove) dalekovoda i transformatorskih stanica naponskih nivoa od 0,4 do 400 kilovolti, kablovskih vodova, te telekomunikacijskih projekata (SCADA, antenskih stubova, optičkih užeta i kablova na dalekovodima i trafostanicama uz stručna spajanja i mjerenja).
Ciljevi kompanije su kvalitetno i brzo izvođenje radova sa minimalnome štetom na posjedima i infrastrukturi, naročito vodeći računa o sigurnosti i zaštiti radnika na radnom mjestu. Tu spada  i briga o osposobljavanju i stručnom usavršavanju, obučenosti i educiranosti svih njenih zaposlenika.

Naša vizija je postati vodeća međunarodna kompanija u pružanju cjelovite i kvalitetne usluge, prije svega jačanjem naše pozicije na stranim tržištima, ugovaranjem novih poslova i prodorom na nova tržišta.

Naša misija je razvijanje i održavanje poslovnih odnosa sa domaćim i stranim partnerima, osiguravajući visoke standarde kvalitete na području inženjeringa, cestovne i telekomunikacijske infrastrukture.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

7-15:30

Utorak

7-15:30

Srijeda

7-15:30

Četvrtak

7-15:30

Petak

7-15:30

Subota

-

Nedjelja

-

Adresa

Adresa:

Ulica Oslobodilaca 2, 75000 Tuzla

GPS:

44.526432731533, 18.742946321748

Telefon:
Plan My Route
Direktor / Predsjednik uprave:

Aščerić Nedžad