Firma Remex d.o.o. osnovana je 1992. godine sa prvenstvenom djelatnošću prodaje filtera, rezervnih dijelova za rudarske i građevinske mašine te tešku mehanizaciju.

 

Neprekidan progres novih tehnologija i alata, te napredak novih automobilskih tehnologija i prodajnih pristupa svakako traže stalna ulaganja u opremljenost objekata kompanije ali i u obrazovanje prodajno-servisnog kadra kompanije.
Sve te zadatke, prema visokim standardima brandova koje Remex Group zastupa, iz godine u godinu uspješno obavljaju djelatnici i uprava firme Remex.

Usluge tvrtke podrazumijevaju:

  • dokumentiranje, servisiranje i potpun uvid u stvarno stanje strojeva, motora i sastavnih dijelova, sistemsko utvrđivanje kvarova i pronalaženje adekvatnih načina za uklanjanje istih
  • održavanje i servisiranje strojeva u garantnom i postgarantnom roku
  • dijagnostika, odnosno kompjutersko ispitivanje i utvrđivanje ispravnosti funkcija tehničkog sistema na strojevima
  • redovni i vanredni servisi
  • podmazivanje, kontrola i provjera ispravnosti sastavnih komponenti na strojevima

Tvrtka Remex Group je ponosna na dugogodišnju saradnju sa nekim od vodećih svjetskih proizvođača dizel motora, filtera za ulje i filtera za gorivo, bagera i rotacionih bušilica, utovarivača i hibridnih bagera, sve do firmi specijaliziranih za komplikovane građevinske projekte i ugradnju dubokih temelja.
Firme s kojima Remex Group ima plodnu i uspješnu dugogodišnju saradnju su svjetski priznate firme čiji ugled je neprikosnoven: Dawson Piling, Cummins, Fleetguard, Joy Global, XCMG, Cukurova i P&H.

Remex Group je idealan poslovni partner koji posjeduje stručne i educirane timove uposlenika i saradnika koji kontinuirano istražuju potrebe tržišta i u skladu sa tim potrebama odgovaraju na sve zahtjeve klijenata. Shodno tome, Remex Group stavlja poseban akcenat na komunikaciju i korektan odnos sa klijentima i kupcima. Sigurnost je također jedan od ključnih elemenata poslovne etike kompanije i prioritet u svakodnevnom poslovanju.
Također, zbog neprestanog razvoja moderne tehnologije, Remex Group neprestano ulaže u edukaciju i stručnu osposobljenost svojih zaposlenika.

Misija društva je održati i optimizirati dugogodišnju saradnju sa kompanijama koje Remex Group zastupa, te sinkronizirati vlastito poslovanje sa visokim standardima spomenutih kompanija i tržišta.

Vizija društva je proširiti tržište, uspostaviti saradnju sa drugim uglednim kompanijama, udovoljiti svim zahtjevima klijenata sa kvalitetnom i sigurnom uslugom.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

-

Utorak

-

Srijeda

-

Četvrtak

-

Petak

-

Subota

-

Nedjelja

-

Adresa

Adresa:

Husinskih rudara 351, 75000 Tuzla

GPS:

44.5240833, 18.6261794

Telefon:
Plan My Route
Direktor / Predsjednik uprave:

Mešković Redžvel