Osnovna djelatnost tvrtke REMEX D.O.O. AUTO SALON I SERVIS je zastupništvo automobilskih brandova Mazda, Ford i Kia, održavanje i popravak motornih vozila, sa akcentom na potpuno servisiranje automobilskih brandova koje Remex d.o.o. zastupa na bosanskohercegovačkom tržištu, ali i servisiranje ostalih automobilskih brandova, građevinskih kamiona i opreme.

Remex ponosno nudi više od 400 različitih usluga servisiranja i iznajmljivanja automobila.
Moto salona i servisa Remex je ”Uživajte u vožnji, mi ćemo se pobrinuti za to”, što dovoljno govori o ekspeditivnosti, iskustvu i sposobnostima uposlenih u kompaniji, koji vrlo dobro znaju da uz redovitu automobilsku njegu i vremenski učinkovito servisiranje automobila njihovi klijenti mogu uštedjeti i na vremenu i na novcu.
Remex d.o.o. Auto salon i servis vrši naprednu dijagnostiku na vozilima svih vrsta koristeći najsavremenije dijagnostičke uređaje i softverske programe, snabdijeva svoje klijente najkvalitetnijim motornim uljima i mazivima zbog čega automobili klijenata postižu najoptimalniju snagu, te vrši sve zamislive usluge održavanja na automobilu.

Neke od mnogobrojnih usluga održavanja servisa Remex su:

– Zamjena filtera za gorivo
– Cooling System Service
– Zamjena akumulatora
– Nabavka automobila po narudžbi
– Starter zamjena
– POL Services
– Balansiranje guma
– Testiranje i zamjena kočnica
– Provjera senzora mjenjača brzina
– Zamjena servo pumpe
– Zamjena vodene pumpe
– Zamjena pumpe za gorivo
– Zamjena kočionog crijeva
– Resetiranje indikatora svjetala

Remex Servis također nudi posebne usluge poput modificiranja automobila po narudžbi, iznajmljivanja vozila za specijalne namjene (blindirana vozila, vozila sa montiranim kranom i šlep vozila), nadogradnja sanduka na pick-up vozilima, ugradnja roll-bar šipki te ugradnja drugih automobilskih dodataka po mjeri automobila i željama kupca.

Misija tvrtke je ponuditi najbolje usluge u zastupništvu, prodaji, servisiranju, održavanju i popravci automobila, te na ovaj način proširiti broj zadovoljnih klijenata.
Vizija tvrtke je proširiti lepezu usluga u skladu sa poslovnim rastom Remex Grupe, te nastaviti sa ulaganjem u savremenu tehnologiju servisiranja automobila i edukaciju uposlenika.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

-

Utorak

-

Srijeda

-

Četvrtak

-

Petak

-

Subota

-

Nedjelja

-

Adresa

Adresa:

Husinskih rudara br. 35, 75000 Tuzla

GPS:

44.524325640456, 18.626551012317

Telefon:
E-mail:
Plan My Route
Direktor / Predsjednik uprave:

Mešković Redžvel