Osnovna djelatnost kompanije Lović & Co je proizvodnja trapeznih limova, limenih imitacija crijepa, kompletne limarske galanterije, strujnih, hidrantskih, poštanskih i garderobnih ormara, kao i razvodnih ormara za grijanje. Svi proizvodi odlikuju se potvrđenom kvalitetom.

 

Proizvodni pogon smješten na 6000 m2 obuhvata nekoliko proizvodnih objekata koji su opremljeni savremenom tehnologijom i mašinama, što kompaniji, uz iskusnu i kvalificiranu radnu snagu, omogućuje da odgovori na sve zahtjeve tržišta. Lović & Co posluje sa preko 300 građevinskih i drugih firmi širom BiH, kao i sa firmama iz susjednih zemalja. Pored navedenih proizvoda, Lović & Co proizvodi metalna kolica za alat, panele za alat, metalne police, ali i sve ostale proizvode izrađene od metala koji se mogu proizvesti po narudžbi i željama klijenta. Proizvodnju limarskih proizvoda kompanija bazira na uspješnom dugogodišnjem iskustvu u montaži lima u obliku crijepa, trapeznih limova te građevinske limarije.

Zaposlenici kompanije su zbog toga u mogućnosti ispuniti ne samo sve zahtjeve kupaca, već po potrebi odgovoriti i na sva pitanja i nedoumice, te pomoći savjetom i na taj način zajednički doći do poslovnog rješenja. Lović & Co se također bavi proizvodnjom i montažom građevinske limarije.
Prilikom izvođenja radova firma se oslanja na vlastite resurse kako bi se osigurala visoka kvaliteta usluge. Detaljnim odabirom materijala, tehnologije i dobavljača, kompanija je stvorila proizvode kakve tržište zahtijeva i želi. Mnogobrojni zadovoljni kupci prepoznali su Lović & Co kao jedinstvenog proizvođača krovnih sistema za odvodnju oborinskih voda s krova, ali i drugih krovnih proizvoda.

Uposlenici i menadžment kompanije vrlo dobro znaju da kupci, pored brze usluge i prihvatljivih cijena, prije svega žele kvalitetan proizvod, zbog čega Lović & Co posjeduje najsavremenije mašine za obradu lima, ali i stalan proces obučavanja uposlenika, sve u interesu savršenog proizvoda i zadovoljenih kupaca.

Široka paleta boja, tehnika jednostavnog montiranja, vrlo kratak rok isporuke i mogućnost dostave, daju veliku garanciju pri kupnji građevinske limarije u kompaniji Lović & Co. Stručno osoblje firme čine profesionalci koji svojim znanjem i iskustvom uspješno izvode i najzahtjevnije zadatke. Lović & Co teži stalnom usavršavanju i modernizaciji vlastite proizvodnje i poslovanja, uz primjenu savremenih procesa obrade i proizvodnje svih vrsta limova, zbog čega je Lović & Co d.o.o. jedna od firmi u Bosni i Hercegovini koja bilježi stalan i uspješan rast i razvoj.

Misija kompanije Lović & Co d.o.o. je biti moderna, fleksibilna, učinkovita i inovativna firma, prepoznatljiva po kvalitetu svojih proizvoda, profesionalnom pristupu, te zadovoljstvu klijenata.

Vizija kompanije je graditi i razvijati dugoročne odnose s  klijentima i potrošačima, te brzo, kvalitetno i pouzdano udovoljavati svim zahtjevima klijenata i poslovnih saradnika.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

08-16

Utorak

08-16

Srijeda

08-16

Četvrtak

08-16

Petak

08-16

Subota

-

Nedjelja

-

Adresa

Adresa:

Donji Bistarac bb, Lukavac

GPS:

44.513560067596, 18.555802825925

Telefon:
Plan My Route
Direktor / Predsjednik uprave:

Adis Lović