Tvrtka Disk D.O.O. Živinice je osnovana 1996. godine. Početna djelatnost firme bila je trgovina građevinskim materijalima. Postepenim razvojem i u želji da odgovori potrebama kupaca na tržištu Bosne i Hercegovine, kao i šire, Disk je pokrenuo vlastitu proizvodnju limenih krovova. Danas, Disk D.O.O. je firma specijalizirana za trgovinu građevinskim materijalima, proizvodnju limenih krovova i fasada, i među vodećim je kompanijama u toj djelatnosti.

 

Kompanija Disk nudi širok izbor proizvoda, istovremenu garantirajući njihov kvalitet i izdržljivost: LIMENI CRIJEP, TRAPEZNI LIM TR 20 – PREMIUM, TRAPEZNI LIM TR 40, POTKOV-LIMENA LAMPERIJA, KROVNA GALANTERIJA, RAVNI LIM, DODATNA OPREMA, CIJEVI I PROFILI

LIMENI CRIJEP – SUPERIOR je visokokvalitetni limeni crijep čija se proizvodnja vrši u proizvodnom pogonu kompanije Disk, uz upotrebu najsavremenijih mašina današnjice. Svoju primjenu SUPERIOR nalazi u pokrivanju svih vrsta objekata, od individualnih stambenih kuca do stambenih zgrada i poslovnih objekata.
Trapezni lim TR 20 Premium je jedan od proizvoda naše firme, koji se, kao i ostali proizvodi, izrađuje na potpuno automatskoj mašini, od najkvalitetnijih svjetskih limova, što mu garantira dug vijek.
Limena lamperija se koristi za oblaganje potkova kuća, vikendica i drugih stambenih i poslovnih objekata. Može se montirati po nosivim gredama ili ispod nosivih greda, zavisno od potrebe i želje kupaca.

Kako bi upotpunili svoj proizvodni program i omogućili kupovinu svih proizvoda potrebnih za krov na jednom mjestu, pored limenog crijepa Superior, trapeznih limova Harmony i Premium, Disk D.O.O proizvodi i metalne oluke, slivnike, sakupljače, kuke, koljena, snjegobrane, kao i razne vrste lajsni po želji kupca.
Pored profiliranih limova, Disk svojim cijenjenim kupcima nudi i ravne limove u osam različitih boja.
Disk D.O.O Živinice s ponosom tvrde da su njihovi proizvodi načinjeni od limova porijeklom iz najboljih svjetskih fabrika. Tvrtka Disk je direktni uvoznik ovih limova, pa zahvaljujući tome svojim kupcima je u mogućnosti ponuditi idealnu kombinaciju kvaliteta i niske cijene.

Vizija koju ima Disk D.O.O. Živinice je uvođenje najsavremenijih tehnologija u proizvodnji limenih krovova, te praćenje evropskih trendova i parametara po pitanju kvaliteta proizvoda i načina organizovanja poslovanja.

Misija firme je proizvodnja prepoznatljivih, visokokvalitetnih proizvoda koji će kako kvalitetom tako i cijenom zadovoljiti i one najzahtjevnije kupce.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

07-16

Utorak

07-16

Srijeda

07-16

Četvrtak

07-16

Petak

07-16

Subota

-

Nedjelja

-

Adresa

Adresa:

Toplička 54, Ciljuge

GPS:

44.4407184, 18.6607075

Telefon:
E-mail:
Kontaktirajte menadžment
Plan My Route
Direktor / Predsjednik uprave:

Zijad Selimović

$0,00
od:
15/02/2017
Specijalna ponuda

SUPERIOR limeni crijep

SUPERIOR je visokokvalitetni limeni crijep čija se proizvodnja vrši u vlastitom proizvodnom pogonu smještenom u Živinicama uz upotrebu najsavremenijih mašina današnjice.

Svoju primjenu SUPERIOR nalazi u pokrivanju svih vrsta objekata,od individualnih stambenih kuca do stambenih zgrada i poslovnih objekata. Odlikuje ga osobina da se dobro prilagođava svim tipovima krovova bez obzira na dužinu i oblik krovnog pokrivača.S obzirom na naše klimatske uslove i dati kvalitet proizvoda među stručnjacima vlada mišljenje da lim od koga se proizvodi ovaj crijep može Vaš objekat da štiti od prokišnjavanja najmanje 50 godina, bez održevanja.

Pročitaj više...