Kompanija Dino d.o.o. Tuzla bavi se proizvodnjom odjevnih, promotivnih i reklamnih materijala. U svojoj bogatoj ponudi kompanija nudi cjelokupan trikotažni program i štampanje na svim materijalima i predmetima (uključujući majice, potkošulje, trenerke, kape, košulje, jakne, kompletnu HTZ opremu, ali i upaljače, privjeske i kišobrane).
 

Također, u svom proizvodnom pogonu Dino d.o.o. nudi i profesionalne usluge šivanja, vezenja i štampanja za sve potrebe klijenata i kupaca. Firma raspolaže sa 700 m2 proizvodnog pogona, u kojem je smještena šivačnica sa zaposlenih 40 radnika, vezionica kapaciteta 35 uređaja i suvremena štamparija. Jedna od osnovnih tehnika štampanja po kojoj je kompanija Dino d.o.o poznata je sito štampa, učinkovit proces štampanja u kombinaciji od 8 boja na gotovo svim vrstama materijala. Pored sito štampe, kao dio proizvodnog pogona kompanije, primjenjuje se i tehnika sublimacije na poliesterskim materijalima.

Kapacitet vezionice od 60 glava je razlog zašto je Dino d.o.o. jedna od većih kompanija ove vrste kako u Bosni i Hercegovini tako i u regiji. Pri izradi veza kompanija koristi najsavremeniju kompjutersku tehnologiju, što omogućava originalan izgled i pouzdan kvalitet i savršenstvo svih proizvoda. Usluge mašinskog veza vrše se na svim vrstama materijala: keper, koža, traper, samt, frotir, singl, pique, svila, vuna. Dino d.o.o. ima 50 iskusnih radnika i vlastitu krojačnicu koja je opremljena za proizvodnju kompletnog trikotažnog programa (t-shirt majice, POLO majice, dukserice) kao i HTZ opreme (kombinezoni, jakne, hlače itd.), a također po potrebi kompanija nudi i uslugu šivanja ostalog proizvodnog asortimana na zahtjev klijenta.

Misija tvrtke je ponuditi klijentima najkvalitetnije usluge proizvodnje i šivenja po mjeri, štampanja odjevnih i promotivnih materijala, i u procesu zadovoljiti svaku želju kupca.

Vizija kompanije je proširiti proizvodnju na nova tržišta, povećati obim proizvodnje, te postojećim i novim klijentima pokazati kontinuiranu odanost, profesionalnost i savršenstvo gotovih proizvoda.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

-

Utorak

-

Srijeda

-

Četvrtak

-

Petak

-

Subota

-

Nedjelja

-

Adresa

Adresa:

4. April, Miladije, Tuzla

GPS:

44.523329895405766, 18.642425537109375

Telefon:
Plan My Route
Direktor / Predsjednik uprave:

Rasim Ćirić