Coly-Company d.o.o. Lukavac je danas jedan od lidera u Bosni i Hercegovini u proizvodnji tjestenina, jufki i konditorskih proizvoda (bombone, čokolade, kakao, karamele, lizalice, žvakaće gume, slatke pločice, vafli, keksi i kolači).

 

Kvalitetom svojih proizvoda Coly-Company d.o.o. je dostigla standarde svjetskih proizvođača. Od osnivanja 1999. godine menadžment Coly Company predano vodi svaki segment poslovanja i uspjeh grade korak po korak. Stalnim unapređenjem proizvodnog procesa, uvođenjem novih tehnologija, obogaćivanjem proizvodnog asortimana, poštivanjem važećih zakonskih regulativa i društveno-odgovornim poslovanjem Coly je postao primjer uspješne kompanije, čije poslovanje ide samo uzlaznom putanjom.

Tokom šesnaestogodišnje tradicije poslovanje Coly-Company je bilo posvećeno sljedećim ciljevima:

  • Proizvodnja vrhunske tjestenine kroz adekvatnu primjenu smjernica i zahtjeva međunarodno priznatih sistema i normi upravljanja kvalitetom ISO 9001 : 2008 i HACCP standarda
  • Kontinuirano istraživanje tržišta i realizacija produkcijskih zahtjeva uz primjenu najsavremenije tehnologije
  • Unapređenje korektnih odnosa sa kupcima
  • Širenje tržišta
  • Stalno ulaganje u rast i razvoj firme
  • Unapređenje kvaliteta proizvoda i ulaganje u ljudske resurse

Rezultat postignut ispunjavanjem navedenih ciljeva je prepoznat od strane  potrošača i kupaca na području cijele Bosne i Hercegovine, i šire. Vrhunski kvalitet i pristupačne cijene uz izraženu poslovnost i korektan odnos uposlenika Coly-Company d.o.o. obezbijedili su ovoj kompaniji prisutnost u svim značajnim tržnim centrima, ali i u manjim prodajnim objektima širom Bosne i Hercegovine.
Coly posjeduje najsavremeniju tehnologiju proizvodnje tjestenina na Balkanu, zbog čega su u mogućnosti zadovoljiti i najprobirljivijeg kupca.
Proizvodnja jufke za pite i baklave, kao i integralne jufke za pite je od strane potrošača ocijenjena kao jedna od najkvalitetnijih na bosanskohercegovačkom tržištu. Također, ulaganje u proizvodnju konditorskih proizvoda svrstalo je Coly-Company u red vodećih domaćih proizvođača „slatkog programa“.
Svi napori ka postizanju  vrhunskog kvaliteta proizvoda, stroga higijenska kontrola, mikrobiološka ispravnost, i ispunjavanje svih međunarodnih sistema i normi priznati su i ove godine ponovnom certifikacijom ISO 9001:2008 i HACCP standarda, što firmi Coly-Company  omogućava još uspješniji rad, te planiranje izvoza na svjetsko tržište.

Vizija kompanije je proširiti asortiman već postojećih proizvoda, dodatno učvrstiti maloprodajnu i veleprodajnu tržišnu vezu, te upoznati druga potencijalna tržišta sa proizvodima Coly tvrtke.
Misija kompanije je nastaviti sa proizvodnjom kvalitetne i raznovrsne tjestenine, i drugih srodnih prehrambenih proizvoda, te potvrditi povjerenje  kupaca na domaćem i stranom tržištu.

 

Radno vrijeme

Ponedjeljak

08-16

Utorak

08-16

Srijeda

08-16

Četvrtak

08-16

Petak

08-16

Subota

-

Nedjelja

-

Adresa

Adresa:

MOSOROVAC BB 75300 LUKAVAC

GPS:

44.5140338171224, 18.460348329202702

Telefon:
E-mail:
Kontaktirajte menadžment
Plan My Route
Direktor / Predsjednik uprave:

Safet Kolić