Počinje: 20/02/2017
12:00 AM
Završava: 22/02/2017
12:00 AM

Lokacija eventa

KUVAJT

GPS 29.31166, 47.48176599999999

Ministarstvo inostranih poslova Bosne i Hercegovine je obavijestilo Vanjskotrgovinsku komoru Bosne i Hercegovine da će se u periodu od 20 – 22. februara 2017. godine u Kuvajtu održati nacionalni sajam “Prenos znanja preko malih i srednjih preduzeća”, pod pokroviteljstvom NJ. V. Šeika Sabah Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabaha, Emira Kuvajta.

“Prenos znanja preko malih i srednjih preduzeća” je vodeći godišnji događaj iz oblasti ekonomije znanja. Svake godine se bira nova tema koja je fokusirana na određenu primjenu ekonomije znanja u poslovnom svijetu. Događaj omogućava B2B i presudan pristup ulazu na tržište izlagačima, razvoj poslovanja, tržišni udio i saradnju sa velikim brojem preduzetnika, kao i postojećim MSP koji su spremni da ili otpočnu ili prošire posao u profesionalnom i atraktivnom okruženju.

Sektori:

  • Proizvodnja nafte i plina i usluge,
  • Rješenja u oblasti informaciono telekomunikacionih usluga,
  • Javno zdravstvo i kozmetika,
  • Javna Proizvodnja (alati za građevinarstvo, materijali, rudarstvo i td.).

Sve detalje o sajmu možete pogledati na zvaničnoj web stranici dodgađaja: www.kuwaitkt.com

Molimo bh firme zainteresovane za učešće na sajmu da nas informišu o svom interesu putem maila: : ivana.knezevic@komorabih.ba, kako bi informacija bila proslijeđena Ministarstvu inostranih poslova BiH.

Cijena ulaznice (kotizacije)
Besplatno
$0,00