Počinje: 21/12/2016
10:00 AM
Završava: 21/12/2016
4:00 PM

Lokacija eventa

Ilirska 5, Beograd

GPS 44.8166434, 20.4812703

“Ono što nas održava u poslu, jesu naši zadovoljni kupci “- Barbara Henigar

Koje su tematske oblasti?
 
Modul 1 – Samo pravi motivi u prodaji daju prave rezultate
 • Upoznavanje sa agendom i ciljevima obuke
 • Stari modeli u prodaji daju sve manje rezultata
 • Zašto je prodaja za mnoge tajna?
 • 4 tipa ličnosti prodavca u prodajnom procesu
 • 4 ključne faze prodajnog procesa u direktnoj komunikaciji i kako ih voditi
Modul 2 – Kako efikasno uspostaviti most poverenja i uspešno prezentovati rešenja?
 • Kako efikasno uspostaviti prvi kontakt?
 • Aktivnim slušanjem do boljeg prepoznavanja potreba
 • Kako da naši proizvodi budu odlična rešenja za kupce?
 • Upotreba K-P-K-O tehnike (karakteristika-prednost-korist-osećaj)
Modul 3 – Kako efikasno upravljati prigovorima i zaključiti prodaju?
 • Efikasne tehnike za rešavanje prigovora
 • Kako uspešno prevazići primedbe vezane za cenu?
 • 11 tehnika za probno zaključivanje prodaje
 • Veština zaključivanja prodaje
Modul 4 – Kako uspešno upravljati postprodajom?
 • Zašto je praćenje kupaca neophodno?
 • Stvaranje kvalitetnih odnosa i održavanje odnosa
 • Ključne postprodajne aktovnosti
 • 10 prodajnih zapovesti
 • Evaluacija seminara i dodela sertifikata
 
Kome je seminar namenjen?
 
Svim menadžerima, rukovodiocima, ljudima koji se bave prodajom, distribucijom i koji kroz svakodnevnu komunikaciju nude svoje ideje, usluge, projekte. Dobijate mogućnost da tehnike koje se obrađuju, savladate kroz konkretne primere iz prakse
Zašto preporučujemo seminare prodaje i pregovaranja?
 
Zbog toga što nijedna firma nema monopol nad mušterijom, i zato što nijedna firma nije jedina na tržištu (konkurencija je velika). Prodaja se uvek može unaprediti u svim okolnostima i uslovima, ona kompaniju izvlači iz krize, uspešnu čini još uspešnijom, od proizvoda pravi brend. Vrlo često najbolji lek za krizu u poslovanju jeste unapređenje prodaje. Budimo sigurni da odlični proizvodi, usluge ili ideje neće naći put do potrošača ako nema ko da ih proda, ili ako taj neko nije dovoljno vešt.
Ko je predavač?
 
Dragiša Ristovski (D.R. Gilbert): poseduje više od 20 godina praktičnog poslovnog iskustva na različitim pozicijama od komercijaliste na terenu do direktora. Kao trener poslovnih veština počeo je da radi pre 15 godina, a danas su oblasti njegove ekspertize direktna prodaja, pregovaranje, motivacija zaposlenih i liderstvo. Autor je bestselera “Gube samo oni koji ne igraju i “Arena prodaje” objavljene pod pseudonimom D.R. Gilbert. A kasnije su usledile knjige: “Dobijaju svi oni koji igraju”, “Lider je u vama”, “Prodajni ring”, Mapa uspeha”, “Veština uticaja” “Kako unaprediti svoje pregovaračke veštine”, “Kako postati efikasan menadžer prodaje”, “101 tehnika uticaja” i “21 KAKO i samo jedno ZAŠTO”. U poslovnim krugovima je poznat kao energičan predavač, koji na svojim seminarima i treninzima pozitivnom energijom konstantno drži pažnju i motiviše slušaoce. Osnivač je direktor D.R. Gilbert centar group-a d.o.o. i D.R. Gilbert consultinga kao i suvlasnik u još dve firme. Radi kao stalni konsultant unapređenja prodaje za više renomiranih kompanija i predsednik je “Udruženja Profesionalnih Prodavaca Srbije”. Početkom 2012. godine je osnovao “Akademiju komercijalne komunikacije” koja je zvanično otpočela sa radom 2. juna kada je upisana prva generacija polaznika. 2014 godine osnovao je “Akademiju menadžerskih veština”. Pored Akademija kreator još 9 autorskih programa edukacije poslovnih veština, kao i pokretač regionalne Konferencije prodajnih strategija. Jedan je od osnivača Lyceum sistema koji je kreirao inovativnu softversku aplikaciju koja sadrži jedinstven sistem merenja kompetencija zaposlenih u prodaji i prodajnom menadžmentu. Svoju trenersku edukaciju je sticao na brojnim seminaraima i treninzima, a značajno upotpunio nezamenljivim praktičnim iskustvom. U toku svoje karijere je održao više od 1.200 treninga, seminara i predavanja u svim zemljama Ex Yugoslavije na kojima je učestvovalo nešto više od 22.000 polaznika.
Do sada su na njegovim seminarima prisustvovali predstavnici iz više od 500 kompanija među kojima su: Banca intesa, ProCredit banka, Bosch, NIS, Gasprom Nef, Komercijalna banka, Alpha banka, Piraeus Bank, Coca-Cola Hellenic, Fijat Srbija, Uniqa osiguranje, Hemofarm, DDOR Novi Sad, Jat Airways, Neoplanta, Galenika, Metalac, Generali osiguranje Srbija, Peštan, HE Đerdap, Bambi-Banat, Foodland, Galerija podova, Tarkett Group, BASF, AMSS osiguranje, Erste banka, Office shoes, NLB banka (BIH), Subotička mlekara…
2011. godine je započeo saradnju sa Mokrogorskom školom menadžmenta gde drži obuke u oblasti prodajnih veština. U novembru 2008. godine u organizaciji kompanije Hemel imao je prilike da održi predavanje na kome je gostovao jedan od najvećih svetskih autoriteta iz oblasti marketinga i prodaje. J. Conrad Levinson. Objavio je više od 200 tekstova u poslovnim i uže stručnim časopisima sa aktuelnim poslovnim temama. A za svoj rad i dostignuća je dobio i nekoliko zvaničnih priznanja.
Kako radimo?
 
Trening je organizovan po principu 4 sesije od 80 minuta, koje predstavljaju kombinaciju interaktivnog predavanja i vežbi sa dosta primera iz prakse. Svi polaznici pored edukacije dobijaju radni materijal, sertifikat D.R.Gilbert centra (podržan od UPPS-a) i mogućnost konsultacija nakon seminara sa predavačem. U pauzama je obezbeđen laki obrok i osveženje.
Kada i gde se seminar održava?
 
21.12.2016. u prostorijama D.R. Gilbert Centra, Ilirska 5. Od 10.00h do 16.00 h.
Kotizacija:
 
139 €. Novogodišnjom akcijom ostvarujete popust od 40%, tako da je vrednost kotizacije 83,4€.
Plaćanje je potrebno izvršiti pre održavanja obuke.
Dodatne informacije i rezervacije:
 
b.djordjevic@drgilbert-centar.com,
062/235-913 ili 011/ 27-62-168
Kontakt osoba: Biljana Đorđević – Project Manager –

Cijena ulaznice (kotizacije)
EUR
139,00