Počinje: 15/12/2016
12:00 AM
Završava: 15/12/2016
12:00 AM

Lokacija eventa

Sarajevo

GPS 43.8562586, 18.4130763

Kompanija Xenon forte d.o.o. će u četvrtak, 15. decembra u Sarajevu organizirati poslovni skup pod nazivom “Rješenja u poslovanju sa dokumentima – Kyocera Managed Document Services i Gama System eDocs”.

U hotelu Hills okupit će se brojna vodeća imena nekih od najvećih bosanskohercegovačkih privrednih subjekata, kao i predstavnici institucija, kompanija i organizacija iz javnog i privatnog sektora BiH. Osim toga, biće to jedinstvena prilika gdje će uspješni pojedinci i predstavnici uspješnih kompanija imati priliku da podijele svoja iskustva u poslovanju.

Tokom prezentacije, uvodna izlaganja pred učesnicima će imati Ciril Krasevec, direktor Xenon forte d.o.o. (Slovenija), Adel Mešič, direktor Xenon forte d.o.o. Sarajevo (BiH), kao predstavnici Gama System (Slovenija), a svoje pozitivne poslovne priče sa okupljenim će podijeliti i predstavnici nekih od vodećih kompanija u BiH.

Cilj prezentacije nije samo okupiti predstavnike uspješnih kompanija i intitucija, već i predstaviti pozitivna i učinkovita poslovna rješenja, a  biće to prilika i za prezentaciju vrhunskih Kyocera i Synology proizvoda sa kojima ova kompanija, pod motom zalaganja za savršenost i originalnost, već dugi niz godina posluje u BiH. Xenon Forte Sarajevo zajedno sa Xenon Forte Ljubljana, Xenon Forte Crna Gora i Xenon Forte Zagreb brine o marketingu, tehničkoj podršci i distribuciji Kyocera i Synology proizvoda na području Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Crne gore.

Glavna djelatnost preduzeća Xenon forte je distribucija i prodaja multifunkcijskih uređaja i usluga za upravljanje dokumentima vrhunske japanske korporacije Kyocera.

Cijena ulaznice (kotizacije)
Besplatno
$0,00